HACCP Certificering limburg

Hazard Analysis and Critical Control Points’ (HACCP), oftewel: gevarenanalyse en kritische controlepunten, is een risico inventarisatie voor voedingsmiddelen. Dit controleproces zorgt ervoor dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting. Logic-all kan een HACCP certificering maken.

HACCP certificering

De HACCP is een gestructureerde aanpak om voedselveiligheid te waarborgen middels een managementsysteem, en helpt bedrijven om aan de steeds toenemende eisen te voldoen en om hun betrokkenheid aantoonbaar te maken aan alle belanghebbenden.

Voordelen van het opzetten van een HACCP systeem zijn: om de voedselveiligheid te borgen, fouten te voorkomen en faalkosten te vermijden.

WAAROM LOGIC-ALL?

Logic-all is een gespecialiseerd opleider op het gebied van Veiligheid, Arbo, Verkeer, Transport en Logistiek. Logic-all biedt aan bedrijven de mogelijkheid om de certificering uit te laten voeren.
  • Expertise
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Uitstekende service

MEER WETEN?

Meer informatie over HACCP certificering of een andere certificering? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij staan u graag te woord.