ADR en gevaarlijke stoffen

Logic-all is een opleider/adviseur gespecialiseerd in opleidingen en adviezen met betrekking tot ADR-wetgeving. Met opleidingslocaties in Maastricht, Eindhoven, Rotterdam en Lanaken (België) zijn wij voor een groot deel in Nederland en België goed bereikbaar.

Op het gebied van gevaarlijke stoffen wordt, mede door de toenemende aandacht voor veiligheid en milieu, kritisch getoetst. Voor het vervoer, alsmede op- en overslag en productie gelden dan ook strikte veiligheidsvoorschriften. Een juiste toepassing van die voorschriften draagt bij tot een verantwoorde uitvoering van het omgaan van gevaarlijk stoffen.

Er geldt een wettelijke verplichting voor personeel dat betrokken is bij het vervoer, behandeling, laden, lossen of opslag van gevaarlijke (afval)stoffen, om kennis te hebben van de voorschriften die daarbij gelden.

Om aan alle wettelijk gestelde verplichtingen te voldoen biedt Logic-all u een compleet aanbod aan op het gebied van cursussen en opleidingen gevaarlijke stoffen. Voor iedere modaliteit een gepaste gecertificeerde opleiding, gegeven door onze veiligheidsadviseurs.

Onze veiligheidsadviseurs zijn experts op het gebied van ADR en gevaarlijke stoffen en kunnen daarnaast uw organisatie ook voorzien van advies en ondersteuning.

Meer informatie over het ADR opleidingsaanbod treft u aan middels de specifieke informatie per opleiding. Maak uw keuze in het menu aan de linkerkant van deze pagina.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan telefonisch contact met ons op 043 - 39 00 939.